Mensen nemen in deze drukke tijden veel te weinig tijd om tot rust te komen. Vanuit dat opzicht ben ik mij gaan verdiepen in het geven van relaxatiemassages en andere ontspannende massages. U kan bij mij terrecht voor oa: relaxatiemassages, voetmassages, rugmassages enz.

Alle massages en behandelingen gebeuren na afspraak.

Een relaxerende voetmassage
De hele dag op uw voeten staan, stappen,hollen. Het kan erg belastend, zelfs pijnlijk zijn voor uw voeten. Voeten zijn belangrijk: zij dragen het gewicht van uw lichaam, zij maken dat uw lichaam beweegt. Het is dus belangrijk om ze goed te verzorgen. Een deugddoende massage van de voeten stimuleert de doorbloeding. Daarna voelen ze licht en soepel aan. Bovendien bevordert de betere doorbloeding uw gezondheid.

Schouder- en nekmassage
Vele mensen hebben last van verhardingen (knobbels) in de schouders en/of nek. Die zijn het gevolg van zware arbeid, stress, verkeerde houding en van nog vele andere factoren. Pijn tussen de schouderbladen of nek kan leiden tot felle hoofdpijn, tot hoge rugpijn en uiteindelijk tot slaapproblemen. De massage van schouders en nek bewerkt de verhardingen. Op het moment zelf kan dat pijnlijk zijn maar de beloning komt even later als alles los gemasseerd is. Dan voelt u zich soepel en licht.

Volledige relaxatie massage
Door de volledige relaxatie massage ontspant uw hele lichaam. Het komt tot rust. U wilt de drukte, de stress van het dagelijkse leven van u afschudden en ontspannen? Dan zal deze massage zeer doeltreffend zijn. Zij zal u verse energie bezorgen en afvalstoffen afvoeren. Bent u het sportieve type? Dan zal de volledige relaxatie massage uw spieren ontspannen en ontzuren. Door de betere doorbloeding van de spieren voelt uw lichaam relax en licht.

Rugmassage
U kent het gevoel: die stijfheid na langdurig zitten of rechtstaan. En er is ook de actieve job waarbij misschien lasten moeten worden getild. Het leidt allemaal tot verhardingen van de spieren en tot rugpijn. Bij de rugmassage worden die verhardingen los gemasseerd. De doorbloeding verbeterd en de afvalstoffen worden afgevoerd. U voelt de energie toenemen en u voelt zich rustig en soepel.

PRIJSLIJST MASSAGES
- Volledige Relaxatiemassage: 45 (€60)
- Massage Rug: 45min (€60)
- Massage schouders en nek: 45min (€60)
- Voetmassage: 45min (€60)