Dit is mijn eerst behandeling vanop afstand (maar al veel behandelingen bij Pieter gehad) - en wat een afstand! Letterlijk de andere kant van de wereld, in Australië. Ik wist niet goed hoe dit ging aanvoelen, hoe dit werkte, maar voelde dat het meer dan nodig was en maakte ik dus een afspraak. Samen spreken we af op een bepaalde dag en uur (rekeninghoudend met het uurverschil) en als het zover is installeer ik mij comfortabel met een zacht achtergrondmuziek, doe ik mijn ogen dicht en stel ik mij open voor wat er moet gebeuren, heel benieuwd... En ja hoor, heel snel voel ik het gebeuren zoals het steeds ook gebeurde toen ik dit bij Pieter zelf deed. Ik voelde de usual lichtinvallen voor mijn ogen en flitsen, en zag mij daar in Pieter's office liggen, terwijl hij rond mij stilletjes aan het werken was. Het voelde heel reeël aan. Ook de baby heeft ervan genoten (ik ben 35 weken zwanger) en bleef heel stillekes tijdens de sessie, en de kat is naast mij komen liggen om er ook wat van te ontvangen. Van ons allemaal: Bedankt Pieter! Hop naar de volgende sessie!
— Isa


Dag Pieter,
Graag wil ik je bedanken voor de fantastische hulp met baby Ceriel! Op nog geen maand tijd is Ceriel in een gelukkige en blije baby getransformeerd!
Zijn "reflux" is volledig verdwenen!! Ongelooflijk en dat zonder zware medicatie!
Hem te slapen leggen is een koud kunstje geworden. Hij slaapt nu elke nacht flink door van 18u tot 6u 's morgens. Vroeger lag hij 's nachts geen minuut stil. Nu verroert hij zich niet meer.
Hij speelt steeds meer en meer alleen, zonder te wenen. Ik hoef al zelf niet meer in de buurt te zijn. Hij bouwt torentjes en leest boekjes terwijl ik iets anders doe.
En als kers op de taart: op 23 januari was er een familiefeest. Na een half uurtje afwachten op mama's schoot ging hij spontaan met de andere kindjes spelen. Iets wat hij nog nooit had gedaan. Gewoonlijk hing hij de hele tijd aan zijn mama.
Ik kan bijna niet geloven hoe erg Ceriel veranderd is op een paar weken tijd. De altijd wenende en bange Ceriel is nu een lieve, gelukkige en blije sloeber geworden... We zijn alle drie heel erg blij met onze nieuwe Ceriel :)

Vele groetjes
en heel erg bedankt!
— Elisa


Loïs is 2,5 jaar oud en verzette zich tegen het slapen. Het was echt een gevecht om haar te laten slapen en vaak bleef ze hysterisch wakker tot 22u en zelfs 23.30u 's avonds laat! 's nachts meermaals wakker komen hoorde er ook bij tot uitputting van de ouders.

Bedankt Pieter! Lois haar slaappatroon begint te veranderen... Ze slaapt sinds het weekend niet minder dan 9 à 10 uur per nacht !!! Gisteren lag ze al om halfacht te slapen tot deze morgen 07u en dat terwijl we gisteren nochtans bezoek hadden en we haar dan meestal helemaal niet tijdig en niet succesvol in haar bed krijgen. Ik hoop dat dit een start is naar een slaappatroon voor een meisje van haar leeftijd.

Je hebt ons weer goed geholpen. Dank je daarvoor!
— Miranda (mama van Loïs)


Ik heb al meerdere healings van Pieter zelf mogen ontvangen en meegemaakt bij anderen...en steeds zijn dat wonderlijke ervaringen.
Telkens varieert het thema, het kleuren zien, de gewaarwordingen. Elke healing bracht voor mij een oplossing van een oud of nieuw thema teweeg. Waardoor je verder zelf voor een andere kijk op de dingen zorgt...Het spectaculairste was het genezen van mijn handen, dit had maar een behandeling nodig. Ik had ernstige tandproblemen waar de chirug geen oplossing voor had en heb die telkens kunnen afwenden met reconnectie behandeling, daar vertrouw ik nu blind op, te weten het komt goed!
Elke behandeling is dan meer of minder visueel, met de meest intense kleuren en gewaarwordingen. Het mooist vond ik de paarse kleur die jouw helemaal verwarmd of beter genezende energie geeft.

Daar we in de reguliere medische wereld werken was dit een nieuwe benadering van genezen, die werkelijk helpt op andere niveaus dan dat we gewoon zijn. En helpen nog steeds andere mensen ook zo verder.

Dank je wel Pieter , voor jouw proffesioneel en toegewijd werk die je met veel geduld. Liefde en warmte doet.
— Anne


Toen Warre 3 jaar geleden startte in de kleuterschool maakte de juf zich zorgen over zijn taalontwikkeling, grove en fijne motoriek . Ikzelf, als kleuterjuf en mama; zag en besefte dat ook. Al van toen hij nog baby was, was het al duidelijk dat zijn evolutie anders verliep. Alle doodnormale zaken vragen enorm veel energie van hem met als gevolg dat Warre vaak doodop was, weinig fut had om te spelen, zich soms afzonderde,.. Vorig schooljaar startte hij in het revalidatiecentrum waar hij kiné, ergo en logo krijgt. Ook krijgt hij extra begeleiding in de klas van een GON juf.
Warre gaat reeds enkele jaren om de 2 maanden bij een osteopaat. Na een behandeling zag je wel na enkele dagen een kleine verbetering op grof motorisch vlak maar na enkele weken werd het weer zoals voorheen…
En toen kregen we het geluk om Pieter te leren kennen…Al van de eerste moment hadden we alle vertrouwen in hem. Na de eerste sessie merkte we dat Warre aan het veranderen was. Zijn ogen straalden , hij had energie, hij liep rechtop en niet meer gebogen en vooral hij maakte plezier. Na de tweede sessie bleef Warre verder evolueren. Plots vroeg hij zelf om te kleuren,te puzzelen,… iets wat hij anders nooit wou doen. En het lukte hem allemaal, hij kreeg vertrouwen in zichzelf en was trots op zijn eigen kunnen. Ik kon mijn eigen ogen soms niet geloven…
Ook op school merkt de juf dat hij op heel korte tijd een enorme evolutie doormaakt. De “werkjes” in de klas gaan beter, zijn concentratie en motivatie is enorm gestegen. Hij maakt meer contact met zijn klasgenoten en hij speelt nu mee met hen tijdens de speeltijden, waar hij vroeger op de bank zat te rusten omdat hij moe was. Ook de GON juf en de leerkrachten van het revalidatiecentrum merken zijn evolutie. De logopediste in onder de indruk, Warre kan nu veel verstaanbaarder praten, heeft zin om nieuwe klankjes te leren en geeft niet meer zo vlug op. Prachtig toch!!
Het is zo mooi om je kind te zien veranderen en de verandering blijft ook. Sessie na sessie zie je hem open bloeien… Je kan hem niet meer vergelijken met de Warre van vroeger. We zijn Pieter erg dankbaar voor de kansen hij ons kleintje heeft gegeven. Warre kijkt er dan ook steeds naar uit als hij nog eens bij Pieter mag gaan. Hij beseft zelf ook welke nieuwe vrijheid hij door hem heeft gekregen.

We zijn je eeuwig dankbaar Pieter voor je mooie werk!!
— Cynthia (mama van Warre)


Ik ben 6,5 maand zwanger. Een rugspier stond al meer dan een week gespannen en daarom maakte ik een afspraak met Pieter. Toen ik mij op de behandeltafel legde, sloot ik mijn ogen en kwam ik tot rust. De kleine meid in mijn buik wordt dan naar goede gewoonte actief. :) Naarmate de behandeling verder ging werd ze een stuk rustiger. Ik voelde de spanningen op mijn buik wegvloeien. Letterlijk! Alsof er water links en rechts van mijn navel, langs mijn buik naar beneden stroomde. En ik had echt het gevoel dat mijn dikke buik weg was. Plat. Compleet verdwenen. De aanwezigheid van mijn dochtertje voelde ik nog, maar de spanningen en zwaarte van de buik waren verdwenen. De kleine pruts bewoog heel rustig, in slow motion. Het gaf me een rustgevend, zalig gevoel!! Een gevoel dat me vertelde dat alles goed was. Een gevoel dat me vertrouwen gaf.

Het was een héél intensieve sessie.

En die gespannen rugspier kon al een stuk meer ontspannen. Twee dagen nadien had ik er geen last meer van.

Groetjes
— Greet


Ongeveer een jaar geleden had ik het boek van E. Pearl gelezen. Ik voelde mij er erg door aangetrokken maar heb verder niets ondernomen.

Twee maanden geleden las ik het boek nog eens opnieuw en in diezelfde periode kwam ik geheel toevallig op de site van Pieter terecht en maakte ik meteen een afspraak.

Noot: sinds mijn 25ste (ik ben nu 52) maak ik enkel gebruik van alternatieve geneeswijzen. (waaronder homeopathie) Mijn vaste therapeut werkt met een bio-energetisch meettoestel waardoor kan uitgetest worden wat ik (nodig) heb. Waar ik het vaakst last van had was een chronische sinusitis en het steeds weer terugkeren van het Eppstein Barr virus (waardoor je erg vermoeid geraakt) Met de middeltjes die ik kreeg verdween dit wel… maar telkens dook het virus weer op samen met hoofdpijn en migraine … al vele jaren lang… het verdween wel, maar het keerde steeds weer terug… Toen ik naar Pieter trok was ik dan ook van plan om mij na de 3 healing sessies terug te laten uittesten bij mijn therapeut…

Hoe verliepen de sessies?

Ik ben nogal “gevoelig” van aard en ik moet meteen zeggen dat ik in elk van de sessies enorm veel dingen gevoeld heb. Fysiek en veel meer dan dat. Ik was me bewust van alles maar voelde me telkens verzinken in een soort van “meditatieve” toestand… ik lag daar als een observator die van alles hoort en waarneemt… in een staat van heel grote rust en aanvaarding… Heel speciaal was dit!
Na de 1ste sessie (die bijzonder hevig was) voelde ik mij heel erg moe. Toch voelde ik mij hier rustig bij. Ik kon overdag zomaar in slaap vallen… (dat kan ik anders nooit).

Na de 2de sessie voelde ik me veel fitter en energieker.

En na de 3de sessie voelde ik mij uitstekend. Toen ik terug naar huis reed had buiten alles plots meer kleur gekregen…
Toch was de hoofdpijn nog niet volledig verdwenen (maar ook daar maakte ik mij eigenlijk niet ongerust over).
Daarna ging ik over op The Reconnection. Zelfde meditatieve toestand op de tafel, maar nog veel dieper. Trilling en beweging overal. Beweging van licht en donker ook en gedurende een moment had ik ook de indruk dat de tafel schuin hing naar links… Na sessie één kon ik de hele nacht niet slapen omdat ik een en al trilling en pulseren was… gedachten draaiden en keerden steeds weer terug… Ik heb me ook te pletter gezweet… De dag erna vertelde ik aan Pieter dat ik de indruk had terug aan de voet van de berg te staan in plaats van op de top (zoals na mijn 3de healing sessie) Maar ik werd gerustgesteld.

Na sessie 2 van The Personal Reconnection vertrok ik naar huis in een toestand van totale rust…

Daarna ben ik naar mijn therapeut gegaan om mij te laten uittesten… En… aangename verrassing… sinusitis en Eppstein Barr waren verdwenen. De hoofdpijn en andere ongemakken nog niet. Mijn lichaam is stevig aan het ontgiften geweest. Ik heb dan ook heel veel water gedronken. En wekelijks keerde ik terug naar mijn therapeut, die erg enthousiast was en meteen wilde weten waar ik naartoe was gegaan… omdat het virus wegblijft. Al mijn organen zijn bij de meting in orde. En iedere vorm van hoofdpijn (we zijn nu 2 volle weken verder) is verdwenen! Ik heb goeie en slechte dagen gehad maar stilaan is alles in evenwicht gekomen… Wie ben ik nu, vraag ik me af. Er zijn dingen aan mij veranderd, ik kan ze nog niet allemaal benoemen, maar verandering is er…

Omdat ik ook graag ondersteund wordt en blijf door “wetenschap” laat ik dus nog steeds wekelijks een bio- energetische test uitvoeren… maar ik ben elke keer opnieuw “volledig in orde” … tot grote verbijstering van mijn therapeut…! Ik heb ook vastgesteld dat ik veel minder ongeduldig ben geworden dan vroeger… en ook bewuster. Ik ben intussen terug vegetarisch gaan leven (maar dat is een persoonlijke keuze natuurlijk).

Groetjes
— Miranda


Toen ik enkele weken terug voor het eerst bij Pieter kwam met het gedacht 'baad het niet dat schaad het niet', was mijn lichaam moe en op.
Ik had gespannen pijnlijke spieren in de nek, een ontsteking aan mijn evenwichtsorgaan en was ik vooral oververmoeid.
Na een de eerste sessie was het alsof er letterlijk een last van mijn schouders was gevallen. Ik voelde me terug fit en energiek. Eveneens was mijn ontsteking van het evenwichtsorgaan opgelost.
De volgende sessie werkten we vooral op mijn maag en darmen, de zwakke plekken van mijn lichaam. Al jaren kamt ik met een overgevoeligheid van deze organen.
Na de sessie heb ik hier een stuk minder last van.

Ik voel me gelukkig, ik heb terug energie en ik heb geen last meer van stress, of kan er toch een stuk beter tegen.

Dank je Pieter om mij dit gevoel terug te geven!
Groetjes
— Ellen


Even korte ervaring van mij delen. Ik ben 20 jaar en heb vrijwel iedere week last van een blaasontsteking of de eerste symptomen hiervan. Ik heb dit al heel erg lang. Na 2 behandelingen was dit volledig opgelost, zelfs wanneer ik een stressperiode tegemoet gaat, heb ik daar geen last meer van. Ook mijn maandstonden zijn veel minder pijnlijk! Ik nam normaal elke dag gedurende mijn regels een pijnstiller wanneer ik het niet meer kon verdragen. Ook de pijnstillers mag ik nu met een blij gezicht achterwege laten! Jippie!! :-)) Het is raar maar ik "voel" mijn lichaam beter aan...!

Dank!
Liefs
— Tine


Tijdens het sporten begaf mijn knie het. Alsof er een mes werd doorgestoken… Geen enkele stap die ik nadien zette was pijnloos. De dag erop nam Pieter mijn knie onderhanden. Diezelfde dag nog en de nacht die erop volgde voelde ik toch nog steeds pijn. Jammer, dacht ik. Maar die ontgoocheling was snel over toen ik opstond en merkte dat mijn knie weer optimaal functioneerde. Lopen, springen, trappen op en af… Geen enkele beweging veroorzaakte pijn. Wat een zalig gevoel!

Bedankt Pieter!
— Greet


Pieter,

Wat ben ik dankbaar dat ik jou op mijn zoektocht naar genezing heb ontmoet.
Enkele jaren geleden werd ik plotseling overgevoelig voor allerlei geuren en chemische stoffen. Multiple Chemical Sensitivity (MCS) is hier in België zo goed als onbekend. Voor genezing ben je helemaal op jezelf aangewezen. Naast het vermijden van alle geuren en chemische stoffen probeerde ik allerlei alternatieve therapieën en gelukkig na vier jaar had ik al enige verbetering.
Via je flyer en een artikel in Bliss leerde ik Reconnective Healing kennen. Ik las ook het boek van Eric Pearl en in de veronderstelling dat wat anderen kan genezen mij misschien ook eerder kon helpen maakte ik mijn eerste afspraak met je.
En inderdaad na een drietal healingen is niet alleen mijn overgeovligheid heel wat verminderd, maar ook heb ik veel minder last van hoofdpijn, mijn maandstonden zijn terug regelmatig en ik heb bijna nooit meer koude handen!

Hartelijk dank, Pieter

groetjes
— Rita


Pieter,

Ik wou je toch nog eens bedanken, mijn levensvreugde is terug! Ik heb geen slechte momenten/dagen meer gehad sinds de laatste behandeling.
Alleen bij het afbouwen van de medicatie had ik het nog lastig (Véél slapen, véél eten, duizeligheid enz).
Mij zie je zeker terug als ik in een negatieve spiraal zit.

Bedankt!!
— Emelie


Ik ben de mama van Femke en was ten einde raad met mijn dochter van 5 jaar. Constant hoofdpijn en buikpijn en voelde zich niet goed in haar vel. Ook op school was ze heel nerveus en de juf ondervond grote moeilijkheden om Femke aan te passen in de klasgroep.
Via een vriendin ontdekte ik Reconnective healing.
Na de eerste behandeling bij Pieter leek het wel of ze totaal veranderd was. De volgende dagen erop had Femke opmerkelijk minder hoofd - en buikpijn en was veel rustiger op school.
Na de tweede behandeling was haar hoofdpijn vrijwel volledig weg en de juf contacteerde me om te vragen wat ik had gedaan omdat Femke zich volledig had geïntegreerd in de klasgroep en totaal veranderd was!

Oh ja nog een leuke anekdote: Femke wou zelf uit haar eigen een cadeautje meebrengen voor Pieter... Blijkbaar vinden kinderen die energie erg leuk!
— Mama Femke


Dag Pieter
Mijn levensvreugde is terug aan het komen! Wat een goed gevoel! Ik begin weer te leven i.p.v. te overleven!
Zaterdag heb ik een heel mottige dag gehad: zwaar vermoeid, misselijk, zwaar emotioneel… En het is bij één dag gebleven. Heel belangrijk: geen hoofdpijn gehad. Gisteren en vandaag sta ik een heel stuk sterker en begin ik weer lichtjes plannen te maken. Ik bouw mijn aantal uren ‘recht’ zijn/dag op.
Mijn lichaamstemperatuur die al jaren tussen de 35.0°C en 35.7°C was, is sinds vrijdagavond boven de 36°C geklommen! Wel steeds schommelend tussen 36.0°C en 36.5°C. Ik hou het verder in de gaten.
Ben gisteren opnieuw begonnen met mijn lichaamsoefeningen, zodat de energieën beter kunnen stromen door elke cel, elke spier, elk gewricht. Wel heel beperkt, want het is weer opbouwen.

Pieter, ik ben u heel dankbaar. Mijn pendel had nog maar eens gelijk: ik moest bij jou om hulp komen én ik moest week na week blijven doorbijten, hoe zwaar het ook geweest is.
Alvast to vrijdag!
Groetjes
— Anne


Jeannine is een lieve dame van 75 jaar en kwam bij mij omdat ze al lang geen beterschap meer heeft i.v.m. haar diabetes en reuma. Na haar 1ste sessie meldde ze dit:

Tijdens de volledige sessie voelde ik warmte in mijn beide handen en voeten tot aan mijn knieën. Dit was echt heel aangenaam en speciaal! Al jaren draag ik ’s nachts speciale thermische handschoenen voor mijn ijskoude handen toch enigszins op te warmen. Sinds mijn eerste behandeling heb ik deze definitief opzij gelegd. Mijn handen voelen héél de dag én nacht aangenaam warm aan. Ook mijn bewegelijkheid in mijn vingers is sterk verbeterd!!


Na haar 2de sessie:

Mijn bloedsuiker daalde van 350 naar 220!! Ik slaap ook veel beter sindsdien. Ik ben veel opgewekter en heb een pak meer energie. Ook had ik een open wonde die maar moeilijk genas door mijn suikerziekte. Deze is nu volledig en spectaculair genezen.

noot: de normaalwaarden voor bloedsuikergehalte zijn nuchter steeds lager dan 110 mg/dl (info Vlaamse Diabetes Vereniging)

Ik ben ook hardhorig en kijk er dus al naar uit wat mijn volgende sessie met Pieter teweeg zal brengen!


Beide sessies vonden plaats met amper één week tussen. Veranderingen en genezingen kunnen zich heel vlug manifesteren en leeftijd speelt echt geen rol!
 


Bij een ongelukkige val tijdens het skiën blesseerde ik mijn rechter duim. De doorverwijzing van mijn arts en achttien kinesitherapiebeurten hielpen niet om de blessure pijnvrij te maken.
Een jaar na mijn ongeval onderging ik één sessie Reconnetive Healing bij Pieter. Een intense warmte op de plaats van de oorspronkelijke blessure typeerde mijn eerste ervaring. De drie sessies die daarop volgden versnelden telkens weer het genezingsproces.. Sindsdien ben ik volledig pijnvrij. Dank je, Pieter!
— Lien (29 jaar)


Ik ben Anne-Marie, 56 jaar, moeder van twee kinderen en mijn dokter raadde mij aan om reconnective healing te doen. Meer dan drie jaar vertoon ik al klachten van extreme moeheid, spierpijnen en futloosheid. Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) werd vastgesteld.

Allerlei medische therapieën heb ik al de revue zien passeren, met weinig bevredigend resultaat. Via wat zoekwerk kwam ik bij Pieter terecht. Na de derde behandeling merkte ik tot mijn grote verbazing dat ik steeds langer huishoudelijke taken en extra karweitjes in de tuin kon doen zonder spierpijn of zonder de volgende dag de tol hiervoor te moeten betalen door in mijn bed te moeten blijven liggen. Tijdens de sessies was ik altijd heel ontspannen en ook Pieter stelde mij op mijn gemak. Ik wou doorgaan tot het einde en na nog enkele behandelingen was mijn energiepijl en fysieke conditie hetzelfde als tien jaar geleden! Ik had alle hoop en geloof opgegeven om terug fysiek actief te zijn. Maar reconnective healing heeft mij laten inzien dat er "meer" is, zolang men maar durft verder kijken…

PS: ik geloofde helemaal niet in energetische geneeswijzen, maar de geneeskrachtige resultaten hebben mijn geloof doen omkeren.
— Anne-Marie, gelukkig!


Al meer dan een week liep ik met stramme spieren rond. Zelfs in mijn rechter kuit had ik een verrekking door te intensief te sporten. Tijdens de behandeling voelde ik overal energie en tintelingen door mijn hele lijf. Een paar uur na de behandeling was de stramheid volledig verdwenen en zelfs van mijn spierverrekking in mijn kuit was niets meer te bespeuren. Pieter, je levert fantastisch werk.
— Tom (44 jaar)


I have known Pieter Van Melckebeke as a healing practitioner for some months now, and thoroughly recommend his work with the Reconnective Healing frequencies. His healing work is focused, deep and life-changing. I personally have had distant healing sessions where several deep issues have been uncovered and brought to the surface for release. I'm very grateful to Pieter and have every confidence in recommending him to others.
— Christine McMaster, Reconnective Healing Mentor and Teacher, Australia


Pieter, dank je voor je warme aanwezigheid en passie waarmee je te werk gaat. Mijn knie is volledig hersteld en het is zalig om geen schrik meer te hoeven hebben van die stekende pijnen, van zodra ik mijn knie plooide.
— Gaëtan (19 jaar)


Ik was heel aarzeling de eerste keer toen ik een afspraak maakte. Ik had een paar heel diepe psychische klachten waar ik mee worstelde en zeer weinig zelfvertrouwen. Onmiddellijk stelde Pieter mij op mijn gemak en vertelde o.a.dat tijdens een sessie op alle vlakken tegelijkertijd wordt gewerkt: psychisch, fysisch, emotioneel, enz. En dit ervaarde ik sterk.
Ik weet nog steeds niet hoe het komt, maar tijdens de behandeling had ik enkele heel duidelijke inzichten en voelde dat de trauma's die ik tijdens mijn jeugd had opgelopen opmerkelijk minder "scherp" werden. Ook kon ik zelfs mensen en situaties vergeven en in eerste instantie mezelf. Ik voelde de energie in mijn lichaam stromen als nooit tevoren. Elke sessie ging dieper en ruimde meer op.
Ik heb terug mijn kracht en zelfvertrouwen gevonden om zelf mijn leven in eigen handen te nemen! En eindelijk de man van mijn leven ontmoet die mij ongelooflijk steunt. Deze healing gaat verder en dieper dan alleen maar mijn lichaam!
Duizendmaal dank!
— Catherine (36 jaar)